Disclaimer

wanieyluvslollipop.blogspot.com

 photo 75a7e09d187b404cdf660001b42fe029.jpg

Yeah, you see that word up there? it means u've got to read this.
blah blah, blah.
love me, great ...
hate me, Click HERE!

the princess

my name is wani.
i am not a boy but a girl.
lolipop freak!!
i study in the universe Prison for mental people school
Aren' i amazing? buahahahahh?
if you see that pic up there^ its me!

fairygodmother
car lisence
bike lisence
slim down
new PHONE
vacation :)
spend time with SS501
go to KOREA during WINTER
SUPER JUNIOR super show 3
screams
hunny
archives

Sunday, 13:14
rainbows

i do hate when my friends are far away from me..there's nobody can lend me their shoulder here now..there's nobody who always asked me to do check up here..there's nobody who will play jokes around me now..there's nobody..and i'm start to look behind when i'm in form4..everything was beautiful..i miss that friendship..i miss them freaking hell..how beautiful the meaning of friendship when mas and kme always come to my room and we slept together..we bought big tees together..lepaking together..and fatin..i miss you too..when you stop at my room before you are going to your room..then start gossiping and talking nonsense about penang..and alia..ouh how i miss the moment when you always lepak and sleep at my room..taking my pillow..etah..how i miss when we studied together and i love the fish brooch that you gave me..still comeyh lagi dengan ak...ouh how badly i miss all of you..korg when i've time i'll go to KL then kita hangout sma2 ok???rindu nk makan, tidur and gossip dgn korang and yang paling penting rindu nak gelak sama2 dengan korang...tace care there..<3
thanx for the rainbows




12:53
earth hour

 
this what i do during the earth hour in UiTM Penang yesterday..hahax playing with super junior light sticks was made my day..and it's start to remind me about SUSHOW 3..ouh how i miss that moment..and to whoever who did not support the earth hour then you are pretty well to stay at pluto away from earth.. :)




12:39
nice one

Why the ones that cried the hardest got unlucky?
Why the ones that was sincere got rejected?
Why the ones that was honest got ignored?


Why the ones who behaved like a bastard got accepted?
Why the ones who was barely around got appreciated?
Why the ones who doesn't know how to treat people well got lucky?


Will someone answer me, please?


It's true that they said, life is unfair.
But at the same time, what goes around comes around..
what goes up, must come down.


Let's just wait till karma kicks in.


Crdt: hana :)




Monday, 00:55
19 february 2011

19 february 2011,

this was the date when SS3 MALAYSIA pre-sale ticket..first of all of course i do hate this date because i can't go to their show..and ok start to asking parents permission and i think it's not my day on that day because their answer really upset me and it's ok because they know better than me right?so i just pretend that during this date nothing happen and i don't even look at my planner..of course when i look my planner it's obviously make me sad when i see what i write there..and ok time pass fast and i din't realize that february had end up and march start to stop thinking about SS3..and ok then erm..so i do hate 19 feb because i can't bought SS3 ticket.. TT_TT that what i feel on that day..




Sunday, 22:54
this so true

Being with the wrong friend is like wearing too tight shoes so hard to fit in, yet it hurts at the end.




Friday, 12:21
let's have some fun



english translation

My love looks for you
Hidden in my memory
Guarded in my heart
I know your love is not me
But just for one more day

I know.. loving you
And I... have to send you away
Too much for me to bear
To erase and to wash away

My love looks for you
Hidden in my memory
Guarded in my heart
I know your love is not me
But just for one more day

Have to send you away
Gonna send you away

Don't look back
Because it's you, I will be fine

I will remember you come back to me
Hidden in my memory
Guarded in my heart
Don't look too far
(Your) place in my heart is always and forever

Never extinguished my love for you
Will always be open

[2x]
I Run To You, I Live For You
I Run To You, I Live For You
I Run To You, I Live For You
I Run To You




12:07
dear you

annyeong~ this post specially dedicate to kau kau kau and kau :) so people who are not included can skip this entry :)


dear you :)

friend comes friend go..lalalalalala...this simple post but bring out thousand meanings specially for you..ok let's finished it here because if i do speak face to face with you then i'm pretty sure that you will cry three days three nights :) ok let's begin now..first perlu ke kau buat muka macam lempeng basah?hello excuse me kau!i didn't do wrong towards you why you are the one who acting like i'm a criminal???common laa weyh you now 19teen ok not 1years old kid that need sweet!kau sedar tak yang acting ko tu menjengkelkan?i taught i'm the one who seems like start to hate your cheeky style..but when i'm heard it with my ears when others talk bad bout you then now i realize that ok you're the one who make it then kau tanggung laa akibatnya ok?and kau ni tolong laa act matang sikit boleh tak?sebab kau aku jadi macam ni ok?kau sedar tak?of course laa ko tak sedar sebab ko ada perasaan kew?hello????kau memang hantu lempeng kan???grrr sangat sangat and sangat laa annoying!!bagi ko kat lempeng pun sure 100% yang lempeng tak nak kat ko!!!!kalau o pandai pun tapi attitude cam lempeng jew baik ko pi jual lempeng lagi bagus untuk ko jugak!!there's a limit when its come to patience ok???and when the patience had reach the limit kau jangan menyesal ok?aku menyesal kenal ko and if i know that perangai ko macam ni laa kan ak dengan jayanya tak nak rapat dengan kau..kau as kawan aku patut nasihat and share semua sama-sama tapi ko tamak, rakus and lempeng..hahax..kau bukan tempat yang sesuai untuk share susah senang..betul cakap dia 'WAKTU KITA SENANG RAMAI JE KAWAN TAPI WAKTU KITA SUSAH HANYA kawan yang mengenali erti persahabatan JE YANG ADA' aku kesian dekat kau sebab ramai mula membenci kau..aku as kawan ko sedih tau tak bila dengar orang cakap buruk pasal kawan sendiri..tapi la kan aku rasa if ko kat tempat aku bila kau dengar kawan kau kena kutuk mesti kau pun join the kutuk club tu kan..aku cakap aku rasa je..tak cakap pun betul or tak if kau buat kau akan terasa la.. :) easy right? perlukah kau mengahsut dia supaya $%^&&***^%@#$ dengan aku?perlu kah wahai si lempeng pisang??kalau kau tak puas hati dengan keunikan aku do come to face la makcik oiii..apa barang main influence2 ni semua..macam kanak-kanak choki choki dah aku tengak kau..hahax..yes kau tak tau apa itu erti persahabatan sebab kalau kau ikhlas kawan dengan orang kau akan tegur orang tue bila orang tue ada buat salah tapi kau $#@%^^ je orang tue..sangat laa tak berperikemanusiaan..ish2 dasar lempeng betul la kau ni..and lagi satu tak payah nak #$%%^Y^%$@@# slack kat orang sebab aku pun ada #$@$%^ juga laa..ada ak heran??tembikai ni pula tak sedar diri..bajet diri bagus sangat..hello enkau mak datin kew yang aku kena tunduk dengan semua arahan kau???ouh pel-lease ok..tak kuasa i..so kepada kau kau kau dan kau aku harap kau kau kau dan kau terasa dengan entry ak khas untuk kau :) tolong laa terasa ok??aku begging ni tolong la yea..aku rasa dah cukup bagus sebab aku tak direct je cakap dengan kau sebab aku rasa better aku post kat blog ak je so that ko boleh simpan air mata palsu kau tu dekat lempeng tembikai ok?ouh mak bedah pun duduk jauh jugak tapi tak kecoh pun macam mak timah..ntah pape laa kau lempeng..tamak :) aku harap ada orang akan direct tegur kau sebab orang macam kau tak makan saman dengan sindiran..sebab aku rasa kau ni kena cakap direct so that baru kau sedar betapa tingginya langit tu..sila tunjuk muka sebenar kau di sebalik topeng lempeng kau tu boleh tak???so jangan nak mengada-ngada nak buat muka lempeng kau kat depan aku sebab kau dah besar and cuba pikir macam orang besar pikir and bukan macam kanak-kanak yang makan choki-choki ok?kenapa kau libatkan kawan aku ni?hello if ada rasa tak puas hati dengan aku just kat aku sudah la yang kau nak buat muka tembikai kat kawan aku ni kenapa???haish susah betul laa..sebab kau FRIENDSHIP aku dengan kawan aku dah tak macam dulu..sebab kau aku dah tak boleh share dengan kawan aku tue..when my friend gone, the pieces of my heart are missing our friendship..kau memang dasar lempeng tembikai aih..susah betul if ada lempeng tembikai ni...aku sangat sayang kawan kawan aku kat merbok dulu mereka laa kawan yang baik aku pernah ada and depa tau apa itu friendship..depa la kawan aku dunia akhirat..so aku rasa aku kena stop skrg kot sebab aku busy and ak tak larat nak express kat sini nanti aku sambung post ni lagi ok?

fulls of hate,
   lemon





10:50
need attention a.k.a capub

annyeong~here we start with new entry..why i bring out this topic because some people do express their feeling and when i heard bout their story with their friend this hot topic had passed by in my mind..ok let's start with did you know that capub or what so ever that you guys called it as long its bring the same meening ok?urm..based on my experienced normally people who NEED ATTENTION is the people who LACK ok kasih sayang with their friends..kan kan??hahax..then erm orang yang suka capub ni rasa mereka ni sangat sangat laa hot..tp tanpa mereka sedari ramai yang MEMBENCI mereka-mereka yang kaki capub ni..if perempuan they all akan capub bile ada lelaki..konon-konon nak cakap depa ni cun habis laa..boleh buat lelaki melts laa..tapi depa sedar tak tindakan mereka itu secara tak langsung dah memalukan diri mereka sendiri..kesian mereka..lack of attention..why they didn't make an announcement at hall je kan senang..leyh capub kat ramai orang..hahax..lelaki ada ke jenis yang suka mencapub ni??hahax so tepuk dada tanya la selera =))




Sunday, 15:32
kek lapis

tribute to kek lapis..ouh yeah..
by the way happy birthday kek lapis..
and i do hope that you enjoy your birthday with your colourful kek lapis =)
and good luck and all the best
may Allah bless you kek lapis =)
happy birthday YANA~




03:09
pray

 w let's pray that everything will be back to normal soon..let's pray for people who lives in JAPAN that they will save and because of the earthquake that cause TSUNAMI there...




03:03
overseas

chere we go once again and now while doing essay its seem like i do have a lots of time that's why i post something..haha..and ok lets begin now..yey im totally happy with my dad statement just now which he had said to me that 'ok, after you have finish your study we can go anywhere that you wanna go..just abah, you and your big brother..mama and your little brother have to stay and ofcoz they are not allowed to join us *even i now that they will keep follow us..haha* everytime i wanna join my family went to oversea and for sure i'm stuck with my precious study..lol..hahax..so i do hope that my dad mean what he had said to me and will fufill it later :))


country that i wanna go with my family:

-mecca

-japan

-uk n us

-korea

-aussie

-canada

-china

-vietnam

-hong kong