Disclaimer

wanieyluvslollipop.blogspot.com

 photo 75a7e09d187b404cdf660001b42fe029.jpg

Yeah, you see that word up there? it means u've got to read this.
blah blah, blah.
love me, great ...
hate me, Click HERE!

the princess

my name is wani.
i am not a boy but a girl.
lolipop freak!!
i study in the universe Prison for mental people school
Aren' i amazing? buahahahahh?
if you see that pic up there^ its me!

fairygodmother
car lisence
bike lisence
slim down
new PHONE
vacation :)
spend time with SS501
go to KOREA during WINTER
SUPER JUNIOR super show 3
screams
hunny
archives

Saturday, 22:50
arts

hello peeps..


i miss my stuffs..it's been such a long period i didn't hold my inspiration brush ever..i miss holding it..arts is my passion..my soul..i do love arts..but i'm not the pro that pro using their stuff to create a beautiful piece..i'm the one who always create what ever that i like to create and when i want to express something i prefer show it through arts because a piece of paper with colour can bring thousands meaning..that's why i do love arts like no one can change my love towards it..i miss my arts world :))




17:51
rumate



roomates of second semester...here we go once again..when BANGLORIAN meets with SETINGGIANRIAN..lousy noise will produce..hehe..here are the members of 
BANGLORIAN..start with LINDA BABY, AMA PERUT, WANI comeyh :),MIRA SOMBA..
and here are the 
SETINGGANRIAN..start with ANA ROXIA, NAZ KECIK, NAWA JEPUN, IEDA JUARA..we love each other..of course we care for each other and there's a thousand memories that we had create since we stayed together and yes I MISS THEM A LOT ok...hurm..aah diaorg sgt sgt sgt laa kecoh..and then ak rasa rumah kiteorg laa rumah yg paling best..kn kn kn..siapa setuju angkat tangan macam saya*sambil buat gaya macam usop welcha..seronok study sama2, makan sam2, tidur sama2..kita semua rapat and kadang2 tu ak rasa dah macam adik beradik pula relationship kita semua..kita gado2 manja..:)time flew so fast..time always envy us..



skrg bila tgk MOVIE and MENARI sume sorg2..xda sape nak pasang lagu SUPER GIRL dh..xda sape nak nari lagu UR MAN dh..makan pun sorg2..sebelum tidur dah xda sape nak cari gadoh dengan ak..dah tak da sepa nak offkn lagu RING DING DONG ak..dah xda sape nak rebut toilet dengan ak..pergi kelas skrg pun dah xda sape nak cakap BYE BYE..bgun pagi dah xda org nk ckp MORNING BABE..keluar dari hostel pun sorg2..dulu berdua..xpun beramai2..no matter what..ak truly suka kawan dengan korang..doa ak sentiasa dengan korang and maafkan if ak ad tekasar bahasa and semua salah silap ak selama kita tinggal serumah..halalkan makan minum ak..pape pun GOOD LUCK AND ALL THE BEST..kan best if this sem we still stayed together..let's make a small gathering later will ya??? :)))





17:24
speech from heart



실제로 당신이 나를 말하고 싶지거나하지 않으면하지만 때로는 이런 상황이 내게 무슨 일이 생긴해야합니까?  상관 없어 ...큰 문제가 아니에요 ..하지만 난 당신이  날 아는 사람이라고 생각 해요 ...하지만 그건 내게 그것을 숨기려  것 같은 모양 ... 당신은 두려워하고있다면 거기에 당신은 또는  당신이 말하지 않겠 진정한 친구가되고 싶지 않아 ... 좋아요,에 관한 상관 없어 ..하지만 난 너희들이 쇼핑 단지에 가서 내면의 상처 조금 같고그것을 모른 채 여기까지  체재하지 ..하지만 난 심지어 방금 생각하는 심각한 문제하지 않는다는 소식을 들었을 때 말문이 막힌 이유는이 상황을 직면해야합니까 ... 그리고 난 이것 때문에 하하 외침하지 않습니다 .. 다른 사람들이 당신을 감사해하는 것처럼  다른 주셔서 감사합니다 ... 난 이것 때문에 .. 슬프지만 사라져에 의해 사라지고하자 :) 죄송 해요





16:56
a hope


there's nothing much to say about..i just hope that one day the day will come..yes..it's been a long time i have wait for this..and i do hope that everything will change to sweet memory..and i do admit that i like you..i think you know who you are..and i just hope that you will read this entry TT_TT even i know that you won't read it but at least please put some hope on it..hahax..*kidding LOL :)





Wednesday, 20:41
girls





20:20
tired

hello peeps...

this sem was freaking TIRED..tq~ :)




20:12
wedding

annyeong peeps..


hey..i'm bored so i write something that can entertain me and others..well last saturday (11/06/11) was my sister wedding..when i went there there's a lots of crowd well dah kenduri of course laa ramai people..and ok then this is the last wedding for my mak..so it was super grand..ada karaoke..ada slide show..and of course there's a lots of food to eat..hehe :)and the theme is PURPLE...hoorayyy..nice one...ok then everything was finished just on time..but i have to wait till midnight to settle down everything so that we can leave that hall with a big smile and great memory to remember off..i'm happy because i can attend both my sis wedding side and her husband side..so lucky... :))





Saturday, 00:20
thnx :)

annyeong~
hye peeps :)


ok erm..aku nak cerita about kawan aku yang sorang ni..ak kenal dian since sem 1 but well ak tak laa rapat mana pun..kenal gitu gitu ja..dia xclassmate aku..aku rapat dengan dia since sem 2 sebab kiteorang sama rumah :)) erm about this girl aku suka prinsip hidup dia..dia selalu dengar problem aku..and aku pernah tengok dian menangis sekali je tue pun sebab *&^^%* hanya roomate kiteorang je yang tau..and dia selalu cakap kat ak 'even orang cakap pape pasal kita ke..orang tak nak kawan kita ke..orang tak realize kesalahan diaorang ke and macam2 lagi..kita diam aja even pedih macam mana pun kita jangan kutuk or layan diaorang..yang penting jangan simpan dendam and jangan malu untuk jadi diri kita yang sebenar and tiada hipokrit ya' since aku ikot apa yang dia selalu bagitau aku since tue aku rasa wah hebat..hahax..tapi tak la sehebat orang lain..aku xtension..aku happy je..hidup tenteram tiada dendam..bila dengan dia and roomates aku *now ex-roomates* ak happy je..jarang la nak tengok kiteorang menangis..so to ANA terima kasih ya :)) kamu dah ajar kita macam2..thnx a lots :))) i do hope that our friendship will stand till the end of our life~





00:05
diperguna or memperguna?

annyeong~
hey peeps :)


ok let's talk about this topic..erm manusia..tiada siapa yang mampu tafsir mereka kan?ok..for this kind people yang suka mempergunakan orang demi kepentingannya iaitu manusia yang berhati KATAK..hahax..ok well perlu kah kau rapat dengan dia semata-mata sebab kau terpaksa..lagipun if kau rapat dengan dia sekaligus kau rapat dengan orang pandai then boleh la show off dekat kawan2 kau yang tak seberapa pandai di mata kau la kan?kau tak payah la nak mempergunakan orang sebab siapa yang suka dirinya di pergunakan?cuba cerita sat??hahax..neways..everything based on your niat kawan dengan seseorang even if denied it in front of lots people but deep inside your heart God may know what you think about his/her..aigoo so people you should think wisely naa :)) peace no war~V=.=V




Friday, 23:55
killing

CALCULUS II is KILLING ME SOFTLY